Over Enviso

Home Over Enviso

2019: Enviso Ingenieursbureau bestaat 25 jaar!

Oplossingsgericht, no-nonsense en korte lijnen, daar staat Enviso Ingenieursbureau voor. Dit doen wij al sinds de oprichting in 1994. Het is ook precies hetgeen wat ons van andere ingenieursbureaus onderscheidt. Voor vrijwel ieder project op het gebied van bodem, milieu, grond- weg- en waterbouw en duurzaam bodembeheer, bieden wij snelle en kostenefficiënte oplossingen. We zijn praktisch én klantgericht ingesteld, onze opdrachtgevers ervaren dit als zeer prettig.

Van idee tot oplevering

Onze vakkundige medewerkers gaan bij ieder project enthousiast en grondig te werk. Of het nu gaat om projectmanagement, het opstellen van een saneringsplan, het ontwerpen voor civieltechnische werken of de aanvraag van een vergunning: Enviso Ingenieursbureau helpt u graag. Wij begeleiden projecten van idee tot oplevering, maar kunnen ook een specifiek onderdeel van het traject voor onze rekening nemen. Voor ons geldt: geen opdrachtgever te groot, en geen project te klein! Wij adviseren en/of ondersteunen onder andere de volgende opdrachtgevers:

  • Provincies
  • Gemeenten
  • Waterschappen
  • Aannemers
  • Woningbouwcorporaties
  • Bedrijven

 Ons werkgebied is hoofdzakelijk: Friesland, Groningen, Drenthe, Flevopolder, Overijssel en Noord-Holland.

Kwaliteit is geborgd

Bij Enviso gaan we verder dan de traditionele aanpak. We durven af te wijken van de gebaande paden om zo tot innovatieve en vooral passende oplossingen voor uw vraagstuk te komen. Hierbij staat de kwaliteit van onze werkzaamheden altijd voorop. Dit ziet u terug in onze uitgebreide certificeringen. Wilt u weten over welke certificaten wij beschikken? Dit leest u op de pagina kwaliteitsborging.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.